Dinamo a dominat autoritar campionatul trecut. A castigat trofeul intr-o maniera categorica. Mai mult, plictisindu-se in cursa solitara spre titlu, Dinamo si-a facut de lucru arbitrand vinovat lupta pentru locul doi, loc de prelimin
   Dinamo a dominat autoritar campionatul trecut. A castigat trofeul intr-o maniera categorica. Mai mult, plictisindu-se in cursa solitara spre titlu, Dinamo si-a facut de lucru arbitrand vinovat lupta pentru locul doi, loc de preliminarii in Liga Campionilor. Pe plus la puncte si minus la buget a iesit Steaua. CFR Cluj a pierdut in clasamentul adevarurilor aproximative ale competitiei si a retrogradat astfel pe cea de-a treia pozitie a clasamentului. Pauza competitionala a egalat la zero trapasii campionatului trecut. Pleasna cupelor europene a fost cu mult mai severa. Trapasii s-au dovedit a fi doar biete gloabe, de un zero-zero absolut, numai bune pentru carausia mizeriilor din competitia interna.Clasamentul actual are semnificatia fisei de observatie, intotdeauna expusa la capataiul bolnavului.     CFR Cluj pare sa fi fost un pacient docil, asistat de medici competenti. Diagnosticul corect si administrarea constiincioasa a tratamentului i-a ajutat pe clujeni sa revina la normal inaintea colegilor de salon. Ei isi vor petrece Revelionul in postura de semicampioni. Dar mai confortabila decat pozitia de lider al clasamentului pare a fi distanta pe care CFR a luat-o fata de manarii care au asezat podiumul campionatului trecut: Dinamo si Steaua. Groapa din Stefan cel Mare a capatat conotatii de o concretete prozaica. Ultima isprava a dinamovistilor a demonstrat ca echipa este in continuare virusata de neputinta. Iar DJ-ul Walter R. Zenga rateaza tot mai convingator tonul redresarii. Amatorismul sau a fost aspru sanctionat de repudiatul Mircea Rednic. Repudiat care, la finalul meciului Dinamo - Rapid, nu s-a sfiit sa afirme ca il bucura victoria giulestenilor, dar are si satisfactia de a-i fi dat o lectie italianului care nu s-a scolit la timp. Cat timp clasamentul nu-l contrazice, nici Zenga n-o poate face. Steaua, in perioada de convalescenta si ea, incearca sa se intremeze prin vitaminizare marca Lacatus. Stelistii au un program infernal in acest final de sezon, cu doua puncte mai putin decat Dinamo, dar si doua meciuri restanta. Rivalele de-o viata si prietenele de conjunctura isi vor regla conturile in meciul direct. In confruntarea directa Dinamo si Steaua sunt pe-acolo. Cap la cap. Disputa lor vizeaza insa, de aceasta data,planul secund al competitiei. CFR a confiscat imnul.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.