Familia Becali s-a reunit pentru a scoate Steaua din criza. Gigi l-a adus pe varul sau in Ghencea, dar nu-i va da fostului impresar fråiele clubului pe måini. Totusi, Giovanni va avea la dispozitie in aceasta iarna un cec de 20.000.000 d
Familia Becali s-a reunit pentru a scoate Steaua din criza. Gigi l-a adus pe varul sau in Ghencea, dar nu-i va da fostului impresar fråiele clubului pe måini. Totusi, Giovanni va avea la dispozitie in aceasta iarna un cec de 20.000.000 de euro pentru a remania lotul.

Gigi Becali a inceput sa-si puna cenunsa-n cap acum, cand lucrurile nu merg deloc bine pentru formatia din Ghencea. „Eu sunt principalul vinovat”, a recunoscut patronul stelist, dupa care a luat decizia de a lasa altcuiva o parte din responsabilitatile clubului. Alesul este nimeni altul decat varul sau, Giovanni, care s-a aflat in ultima vreme in anturajul rivalilor din Soseaua Stefan cel Mare. Fostul impresar a refuzat sa fie numit presedinte la Steaua pentru a nu repeta esecurile de la Rapid, in 2003, si de la Dinamo, in 2005, luand decizia de a lucra din umbra. Astfel, el nu-si va pune nici suporterii „ros-albastri” in cap, tensionand si mai mult atmosfera, mai ales ca la meciul de sambta cu Universitatea Craiova ei au si afisat un banner cu mesajul „Ciao, Giovanni”.

Patronul ezita sa-i dea o functie oficiala varului sau
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca nu se pune problema ca varul sau, impresarul Giovanni Becali, sa fie cooptat in conducerea ros-albastrilor, urmand ca acesta sa ajute formatia din Ghencea din postura de agent de jucatori. „Nu este nimic adevarat ca Giovanni va veni presedinte, sau altceva, la Steaua. Niciodata nu va avea vreo functie oficiala. El va ajuta Steaua, dar doar asa cum stie cel mai bine, ca impresar. Eu sunt patron aici, eu o sa cumpar jucatori, o sa platesc si comisionul lui, si cu asta basta! El doar imi aduce jucatori pe care sa-i cumpar, pentru ca de asta e impresar“, a spus Becali. Primii pe lista de vanzari sunt Dica si Goian, cei doi fiind evaluati la suma de 12.000.000. Pe langa acesti bani, firma de impresariat a fratilor Victor si Ioan Becali va beneficia, in caz ca mai este nevoie, de un bonus de 8.000.000 de euro pentru a completa lotul in aceasta iarna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.