Ma felicit ca sunt contemporan cu luminatia voastra, ilustra doamna. Caci daca nu eram ori trebuia sa ma reinventez, ori trebuia sa va imaginez suficient de exact, cåt sa va zugravesc augusta aura plescoiesca. Pe cånd asa, contemporaneit
Ma felicit ca sunt contemporan cu luminatia voastra, ilustra doamna. Caci daca nu eram ori trebuia sa ma reinventez, ori trebuia sa va imaginez suficient de exact, cåt sa va zugravesc augusta aura plescoiesca. Pe cånd asa, contemporaneitatea mea cu a domniei voastre nu-mi lasa loc de intors si ma obliga sa va spun exact ce gåndesc. Media abunda in informatii rautacioase care va acuza fie de confiscarea idealurilor soferilor, fie de monopolizarea parcarilor pe care vi le-ati fi bagat in ograda, fie de tot felul de jocuri politice obscure; ca in gluma de oras in care traim a cauta o parcare inseamna sa mergi pe ultimul drum, a parca inseamna sinucidere curata, iar a iesi din parcare inseamna sa va mai bagam in conturi cåte cincizeci de eurocenti de caciula pe ora. O sa va raspund din capul locului ca bårfele rauvoitorilor put de la o posta a conspiratie liberala. Nu va plecati urechea la clevetirile lor, ci urmati-va neabatut steaua: måncati salate verzi, imbracati-va in galben si albastru si visati indraznet ca si påna acum la zeul navigatiei maritime al carui nume il purtati tatuat adånc in suflet.
- &b ull; -
O sa vina altii, care vor pretinde ca aparitia voastra coincide cu scaderea in sondaje a partidului, ca vina o poarta faptele lui Videanu si ca vindecarea acestei suferinte a insemnat inventarea voastra in chip de locomotiva angelica, ce va face un lifting reusit incercatei noastre formatiuni politice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.