Victima lui Alecu Chitaru, fostul presedinte al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Barna Tanczos, s-a hotarat sa solicite protectie organelor abilitate. Barna Tanczos, actualmente secretar de stat la Ministerul Transporturilor, a declarat corespond
Victima lui Alecu Chitaru, fostul presedinte al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Barna Tanczos, s-a hotarat sa solicite protectie organelor abilitate. Barna Tanczos, actualmente secretar de stat la Ministerul Transporturilor, a declarat corespondentului „Gardianul“ ca este extrem de indignat din cauza faptului ca Alecu Chitaru, cel care l-a atacat in 23 martie anul trecut, incercand sa-l omoare, a fost pus in libertate de catre Curtea de Apel Bucuresti in cursul zilei de joi.

Secretarul de stat Barna Tanczos (foto) s-a decis sa ceara protectie Serviciului de Paza si Protectie (SPP), atat pentru el, cat si pentru familia lui, deoarece nu se mai simte in siguranta, in urma punerii in libertate a celui care a atentat la viata lui acum un an si jumatate. „Am solicitat protectie pentru ca acest individ este deosebit de periculos. Nu ma gandesc in primul rand la mine, ci la siguranta familiei mele, a copilului meu de doi ani si a sotiei mele, care este insarcinata“, ne-a declarat Barna Tanczos. Secretarul de stat a afirmat ca nu doreste sa c omenteze hotararea instantei, dar a adaugat ca nu poate sa inteleaga cum este posibil ca un om cercetat pentru tentativa de omor cu premeditare sa fie eliberat chiar in timpul procesului. „Acest individ este recidivist, a sechestrat oameni, a intrat in institutii cu arme albe si, culmea, este eliberat in timpul unui proces pentru tentativa de omor. Reprezinta un pericol real atat pentru familia mea, cat si pentru pentru martori, dar poate insemna pericol pentru toti cei care au avut de-a face cu acest caz. Eu nu comentez decizia instantei, insa nu o inteleg. Am solicitat SPP-ului protectie pentru mine si familia mea si consider ca eu am noroc ca pot cere acest lucru, datorita faptului ca am o functie, insa martorii nu vor putea face acelasi lucru“, ne-a marturisit Barna Tanczos.

Decizia este definitiva


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.