Peste 1.300 tone de titei si alte 2.000 tone de sulf s-au scurs in Marea Neagra in urma unor accidente suferite, ieri, de trei nave rusesti. Un alt cargou rusesc care avea la bord 5.600 tone de fier vechi s-a scufundat la Sevastopol. Doi membri ai e
Peste 1.300 tone de titei si alte 2.000 tone de sulf s-au scurs in Marea Neagra in urma unor accidente suferite, ieri, de trei nave rusesti. Un alt cargou rusesc care avea la bord 5.600 tone de fier vechi s-a scufundat la Sevastopol. Doi membri ai echipajului au decedat, un al treilea fiind dat disparut. Ceilalti 14 membri au fost salvati. Furtuna de 6 grade a provocat alte cateva accidente pe mare. Prima avarie s-a produs la ora locala 4.45 (3. 45 ora Romaniei) in zona stramtorii Kerci, atunci cand petrolierul rus Volga-Neft 139 s-a rupt in doua, partea din fata plutind in deriva, potrivit RiaNovosti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.