Un studiu al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) a subliniat ca este necesar ca toate statele membre sa interzica rapid clonarea umana. Singurele exceptii ar trebui sa le constituie cercetarile strict controlate, care au drept scop tratarea unor boli
Un studiu al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) a subliniat ca este necesar ca toate statele membre sa interzica rapid clonarea umana. Singurele exceptii ar trebui sa le constituie cercetarile strict controlate, care au drept scop tratarea unor boli grave, precum diabetul sau Alzheimer. In cazul in care nu se va interzice clonarea umana, expertii din cadrul ONU sustin ca autoritatile vor trebui sa pregateasca un set de legi care sa protejeze clonele de "potentiale abuzuri si de discriminare". Acest studiu al ONU a fost realizat in contextul in care in lume au fost clonati zeci de embrioni de maimuta. Iar acesta este considerat un pas urias catre clonarea umana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.