Procurorii Sectiei a II-a din cadrul Departamentului National Anticoruptie verifica in ce masura viceprimarul Clujului, Adrian Popa, a sprijinit unele afaceri ale finantatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, si daca excursia facuta recent de cei doi in
Procurorii Sectiei a II-a din cadrul Departamentului National Anticoruptie verifica in ce masura viceprimarul Clujului, Adrian Popa, a sprijinit unele afaceri ale finantatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, si daca excursia facuta recent de cei doi in Dubai constituie element de coruptie.

Surse judiciare au declarat, pentru „Gardianul“, ca DNA a inregistrat dosar penal pentru a verifica mai multe aspecte semnalate de presa cu privire la relatiile dintre Arpad Paszkany si viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Adian Popa (foto). Duminica trecuta, cei doi s-au intors cu un avion privat dintr-o vacanta din Dubai. Excursia a avut loc la scurt timp dupa ce viceprimarul a intervenit fara a avea mandat oficial la Autoritatea Aeronautica Civila din Romania pentru a arata ca noua pista a aeroportului de la Cluj contravine unui proiect imobiliar din zona in care este implicat si Paszkany Zoltan Arpad.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.