Filmul de animatie Bee Movie s-a impus week-end-ul trecut in fata productiei American Gangster in box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii furnizate de societatea specializata Exhibitor Relations. Povestea albinei Barry Bee Benson, c
Filmul de animatie Bee Movie s-a impus week-end-ul trecut in fata productiei American Gangster in box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii furnizate de societatea specializata Exhibitor Relations. Povestea albinei Barry Bee Benson, care se revolta impotriva oamenilor care "exploateaza" stupii, a strans 26 de milioane de dolari intre vineri si duminica in SUA si Canada. American Gangster a adunat doar 24,3 milioane de dolari. Comedia Fred Claus, despre aventurile fratelui depravat, interpretat de Vince Vaughn, al respectabilului Mos Craciun, s-a clasat pe pozitia a treia, cu incasari de 19,2 milioane de dolari. Un alt film lansat recent, Lions for Lambs, cu Robert Redford, Tom Cruise si Meryl Streep, ocupa locul al patrulea, cu 6,7 milioane de dolari. Pe locurile urmatoare s-au clasat comedia Dan in Real Life, cu Steve Carell si Juliette Binoche (5,8 milioane), si al patrulea episod din seria horror Saw (5 milioane de dolari). Comedia The Game Plan se afla pe pozitia a saptea (2,4 milioane), inaintea filmelor horror P2 ­ interzis minorilor sub 16 ani ­ (2,2 milioane) si 30 Days of Night (2,1 milioane). Martian Child (1,7 milioane), cu John Cusack care adopta un copil ce pretinde ca este martian, incheie clasamentul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.