Vasile Turcu, actionar al clubului Dinamo si vicepresedinte al Consiliului de Administratie al clubului, a cumparat 50% din actiunile cotidianului "Ziarul". El intentioneaza, potrivit declaratiilor acordate agentiei NewsIn, sa mai cumpere, printre a
Vasile Turcu, actionar al clubului Dinamo si vicepresedinte al Consiliului de Administratie al clubului, a cumparat 50% din actiunile cotidianului "Ziarul". El intentioneaza, potrivit declaratiilor acordate agentiei NewsIn, sa mai cumpere, printre altele, un post de televiziune si unul de radio. Vasile Turcu a cumparat actiunile de la Viorel Sima si nu a vrut sa dezvaluie valoarea tranzactiei. Nicolae Bara, fost proprietar al cotidianului, a declarat, pentru NewsIn, ca in luna octombrie i-a cesionat lui Viorel Sima toate actiunile cotidianului "Ziarul". "Viorel Sima este actionarul principal. Eu i-am cesionat actiunile integral, nu am facut tranzactie financiara", a explicat Nicolae Bara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.