BEAT. Un roman in varsta de 33 de ani, care circula pe bicicleta in stare de ebrietate, a fost arestat la Castellon (estul Spaniei) pentru ca a agresat un politist care il oprise in trafic, deoarece el reprezenta un pericol pentru siguranta circulati
BEAT. Un roman in varsta de 33 de ani, care circula pe bicicleta in stare de ebrietate, a fost arestat la Castellon (estul Spaniei) pentru ca a agresat un politist care il oprise in trafic, deoarece el reprezenta un pericol pentru siguranta circulatiei. Potrivit unor surse din cadrul politiei, incidentul a avut loc sambata, in jurul orelor 13.00 (14.00 ora Romaniei), cand o patrula de politie pe motociclete era sa se ciocneasca intr-o intersectie cu romanul care circula cu viteza pe bicicleta si care i-a taiat calea.  
AGRESIV. Politistii au fost obligati sa franeze brusc, riscand sa puna in pericol atat siguranta personala, cat si pe cea a circulatiei din zona. Pornind in urmarirea romanului si reusind, in cele din urma, sa-l imobilizeze, agentii de ordine au constatat ca acesta se afla in stare avansata de ebrietate, reprezentand un risc pentru siguranta traficului, drept care l-au anuntat ca-i vor confisca bicicleta, ducand-o la sediul politiei.            In acel moment, romanul a inceput sa-i insulte pe politisti si s-a aruncat asupra unuia dintre ei, lovindu-l cu pumnii in stomac. El a fost arestat pentru agresarea unui agent de ordine publica.            


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.