Vocea dramatica a Mirabelei s-a potrivit perfect cu durerea din melodiile de dragoste. Cu tristetea iubirilor mincinoase, a celor pierdute sau pur si simplu a celor inchipuite.

Mirabela are o capacitate imensa de a iubi, de a darui. Are at
Vocea dramatica a Mirabelei s-a potrivit perfect cu durerea din melodiile de dragoste. Cu tristetea iubirilor mincinoase, a celor pierdute sau pur si simplu a celor inchipuite.

Mirabela are o capacitate imensa de a iubi, de a darui. Are atat de multi prieteni, ca niciodata vreo camara din inima ei nu poate fi pustie.

Sau, cine stie, poate ca exista cateva coltisoare pustiite. Dar Bela prefera sa le tina inchise. Nu de ochii lumii, ci departe de tristetea ei.

Mirabela este o romantica incurabila. Viseaza si acum la o iubire infinita. La un print coborat din povesti, care sa stie sa-si daruiasca viata sufletului unei femei. Sa stie cu adevarat sa se daruiasca!

Mirabela se caracterizeaza asa: " Sunt o profitoare". S-a imbogatit, este adevarat, dar cu lacrimi de emotie, care s-au transformat in perle ale sufletului ei. S-a imbogatit sufleteste din multumirea publicului, a admiratorilor care o aplauda de zeci de ani.

Pentru ca Mirabela este supranumita Privighetoarea muzicii usoare romanesti. Fara ea, spun prietenii, compozitorii, colegii de scena, chiar daca poate parea o declaratie tocita, muzica usoara romaneasca ar fi fost mult mai saraca. Ascultati muzica unei comori si cititi povestea unui suflet imens. a€¢ Incredere in oameni a€¢ Veniti... Privighetoarea a€¢ Vrea o iubire infinita a€¢ Copilul cu vocea poleita a€¢ Cu prietenie, de la Marlene a€¢ Imbracata cu iubire a€¢ Flacara in glas a€¢ In echipa a€¢ Doamnele a€¢ Vecina talentata a€¢ Amintiri a€¢ a€³Piticota€³ a€¢ Omul slagar a€¢ O artista fara fite a€¢ O artista daruita scenei a€¢ Fotoliul din odaie 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.