Indepartat in urma cu doua luni de pe banca formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, Mircea Rednic s-a razbunat ieri pe "caini".     Au marcat: Cesinha (a€™22), Mazilu (a€™56) Stadion: "Dinamo" Spectatori: 5.000 Arb
Indepartat in urma cu doua luni de pe banca formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, Mircea Rednic s-a razbunat ieri pe "caini".     Au marcat: Cesinha (a€™22), Mazilu (a€™56) Stadion: "Dinamo" Spectatori: 5.000 Arbitri: Aug. Constantin - N. Marodin, Ad. Vidan   Rapid s-a instalat aseara pe ultima pozitie a podiumului, dupa ce formatia antrenata de Mircea Rednic a ridiculizat campioana en-titre chiar in Stefan cel Mare.     INDUBITABIL. Acuzat direct de Nicolae Badea pentru actuala situatie a "cainilor", pusa de oficialul dinamovist pe seama punctelor pierdute la inceputul sezonului, Rednic nu a ramas dator. Fara sa comenteze afirmatiile venite dinspre tabara "alb-rosie", antrenorul si-a montat teribil echipa, dovedindu-se inspirat si in alegerea formulei de baza. Desi pana aseara nu bifase decat 40 de minute pentru giulesteni de la venirea sub Grant, Boya a fost unul dintre catalizatorii "visiniiilor", actiunile sale semanand panica in careul advers. Prestatie in aceeasi nota a avut si brazilianul Cesinha, care are meritul de a fi marcat un gol de generic in poarta lui Lobont. Al doilea mitan a adus un forcing puternic in careul Rapidului, dar oaspetii au avut si noroc la singura faza inchegata a "cainilor", cand Bratu, ramas singur cu Coman, a trimis peste transversala. De partea cealalta, Dinamo a parut umbra echipei din sezonul trecut. Lasat pe banca de rezerve pana la pauza, Claudiu Niculescu este cea mai exacta imagine a trupei lui Zenga din acest moment. Iesiti din forma, blazati si neputinciosi, toate acestea s-au vazut aseara din plin la trupa lui Walter Zenga, italianul fiind, foarte probabil, la ultima reprezentatie pe banca lui Dinamo. "Am facut risipa mare de energie si am dominat meciul de la un capat la celalalt. Era o obligatie pentru mine sa apar scoala romaneasca de antrenori", a declarat la final Mircea Rednic.   Echipele: Dinamo: Lobont - Stoican, Galliquio (a€™58 Fernandes), R. Stefan, Pulhac - Ad. Cristea, Margaritescu (a€™46 Cl. Niculescu), Ropotan, C. Munteanu (a€™67 Bostina) - Bratu, Danciulescu. Antrenor: Walter Zenga. Rapid: Coman - Sapunaru (a€™77 Tamandare), Maftei, M. Constantin, Bozovici - E. Dica, Maldarasanu, C. Lazar (a€™72 Grigorie), Cesinha - Boya (a€™89 Herea), Mazilu. Antrenor: Mircea Rednic.       Fara suporteri     Inainte de fluierul arbitrului, mai multi sustinatori ai Rapidului s-au plans ca ar fi fost batuti de civili. Mai tarziu, galeria "cainilor" a aprins numeroase torte care au fost aruncate pe gazon, partida fiind intrerupta cateva minute. Pentru acest lucru, stadionul Dinamo urmeaza sa fie suspendat. In alta ordine de idei, cu un sfert de ora inainte de final, suporterii dinamovisti au parasit arena in semn de protest fata de rezultat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.