Titularizat de Dan Petrescu dupa multa vreme, atacantul adus in vara de ialomiteni chiar de la UTA a inscris impotriva fostei sale formatii golul celei de-a saptea victorii a Unirii pe teren propriu.     PREFERINTA. Antrenorul gazdelo
Titularizat de Dan Petrescu dupa multa vreme, atacantul adus in vara de ialomiteni chiar de la UTA a inscris impotriva fostei sale formatii golul celei de-a saptea victorii a Unirii pe teren propriu.     PREFERINTA. Antrenorul gazdelor a spus ca acest gol l-ar putea resuscita pe Danalache, care, din cauza formei slabe pe care a traversat-o, isi pierduse locul de titular. "Cred ca Danalache a renascut dupa acest meci. Consider ca a folosit discutia pe care am avut-o cu el intre patru ochi. Evolutiile sale mai putin bune din ultima perioada au fost o problema interna si cred ca acum s-au rezolvat", a spus "Bursucul". Referitor la meci, Dan Petrescu a declarat: "A fost foarte greu, fiindca am intalnit o echipa disperata. Chiar daca oaspetii au avut multi absenti, cei care i-au inlocuit si-au facut datoria. Noi veneam dupa egaluri cu Dinamo si cu Rapid, iar meciul cu UTA l-am castigat cu inspiratie. 1-0 este scorul care-mi place mie cel mai mult". Tehnicianul ialomitenilor considera ca lupta in partea superioara a clasamentului se va da pana in ultima etapa: "Sunt foarte multumit ca suntem acolo sus. Pana la sfarsitul campionatului vor fi sapte echipe care se vor bate pe sase locuri. Nici una dintre primele sapte nu a clacat inca, nu s-a creat o diferenta de puncte irecuperabila".     ABATUT. Antrenorul aradenilor, Marin Barbu, si-a laudat la randul sau elevii. "Echipa a facut un joc peste conditia ei. Felicit jucatorii, care azi au evoluat pe un mic dejun. S-au batut pentru fiecare minge, au jucat pentru ei, sa demonstreze ca au valoare. UTA nu e echipa sa retrogradeze", a spus "Magiun". Acesta a deplans apoi situatia de la Arad si a tras un semnal de alarma. "Fara sustinere nu putem merge mai departe. Daca nu se platesc datoriile, riscam sa nu fim programati la meciul cu Rapid. Multi jucatori isi vor depune memorii la Liga, fiindca echipa aceasta este a nimanui. Nu am intalnit asa ceva in viata mea! Si la judet vine cineva si zice: «Baieti, azi jucati pe o friptura si o lada cu vin.» Pe noi nu ne anunta nimeni nimic", a spus Barbu, care spera intr-o rezolvare grabnica a litigiului dintre actualul si fostul actionar al clubului, Sandu Ion, respectiv Nicolae Bara.     Pozitie   In razboiul dintre actionarii Nicolae Bara si Sandu Ion, suporterii aradeni sunt de partea primului. Cei aproximativ 100 de fani ai "textilistilor" care au insotit echipa la Urziceni au scandat in repetate randuri numele lui Nicolae Bara si au proferat injurii la adresa lui Sandu Ion. "Domnul Bara am inteles ca nu va mai reveni la echipa, chiar daca toata lumea de aici il doreste, iar domnul Sandu Ion s-a retras si el", a comentat antrenorul Marin Barbu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.