iPhone-ul a ajuns in Europa. Germania si Marea Britanie sunt primele tari europene in care a avut loc lansarea. Si aici telefonul de la Apple a fost intampinat cu mult entuziasm, oamenii stand si zeci de ore la coada pentru a fi siguri ca reusesc sa
iPhone-ul a ajuns in Europa. Germania si Marea Britanie sunt primele tari europene in care a avut loc lansarea. Si aici telefonul de la Apple a fost intampinat cu mult entuziasm, oamenii stand si zeci de ore la coada pentru a fi siguri ca reusesc sa isi cumpere gadgetul. In Germania, telefonul a fost oferit spre vanzare in peste 700 de magazine ale T-Mobile, operatorul in reteaua caruia functioneaza iPhone. In cateva ore s-au vandut, in magazine si online, circa 10 000 de telefoane.   Operatorul britanic care comercializeaza iPhone, O2, nu va face publice vanzarile din prima zi, din cele peste 1300 de locatii in care este disponibil dispozitivul. Preturile nu au fost insa un motiv de bucurie pentru doritorii unui iPhone. In Germania, acesta se vinde cu 587 de dolari, pe langa costurile contractului incheiat cu operatorul, iar britanicii trebuie sa plateasca 566 de dolari pentru modelul de 8 GB. In septembrie, Apple a redus pretul acestui model in Statele Unite cu 200 de dolari, ajungand la 399 de dolari, despagubindu-i pe cei care au achizitionat aparatul la pretul initial. Luna aceasta, pe 29, este programata lansarea iPhone in Franta, in reteaua Orange, iar in 2008 va avea loc lansarea telefonului in Asia. In aceste conditii, pentru anul viitor Apple estimeaza ca va vinde 10 milioane de unitati.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.