Patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu, si antrenorul ceh al acesteia, Dusan Uhrin junior, au pus infrangerea suferita in Crang pe seama prestatiei submediocre a jucatorilor care alcatuiesc blocul defensiv.     Esecul de la Buzau nu
Patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu, si antrenorul ceh al acesteia, Dusan Uhrin junior, au pus infrangerea suferita in Crang pe seama prestatiei submediocre a jucatorilor care alcatuiesc blocul defensiv.     Esecul de la Buzau nu i-a picat deloc bine boss-ului "alb-violetilor". "Trebuie sa produc un soc la echipa. O sa-i ating pe jucatori unde-i doare mai tare", a spus Marian Iancu, lasand sa se inteleaga faptul ca fotbalistii vor fi amendati.     MASURI. Jucatorii lui Uhrin jr nu vor scapa insa doar cu sanctiuni pecuniare, boss-ul banatenilor fiind hotarat sa disponibilizeze cativa dintre ei, cel mai mare pericol planand deasupra fundasilor. "Aceasta este capacitatea mentala a jucatorilor pe care-i avem. E limitata, si de aceea nu stim sa gestionam un rezultat mare, cum a fost acel 2-0 cu Steaua. Unde suntem acum este maximum pe care il putem atinge cu aceasta echipa, locurile trei-patru. Avem atac de locul unu, dar aparare de patru-cinci. In iarna trebuie sa fac ceva daca vrem mai mult", a afirmat Iancu. Antrenorul lui Poli, Dusan Uhrin jr, a marjat pe aceeasi idee, blamandu-i si el pe jucatorii din defensiva: "Cred ca am fi meritat o remiza, dar nu am fost responsabili in aparare. Acest meci ni l-am stricat singuri".     OPTIMISM. Totusi, tehnicianul ceh considera ca echipa sa este in continuare in grafic. "Am pierdut trei puncte in lupta pentru titlu, dar campionatul este lung si multe se mai pot intampla. Nici despre CFR Cluj nu putem spune ca este deja campioana", a spus Uhrin. Presedintele executiv al timisorenilor, Gheorghe Chivorchian, i-a criticat la randul sau pe jucatori, insa a pus la zid si brigada de arbitri condusa de Mugurel Draganescu: "Am pierdut si pe mana a doua erori de arbitraj. Am avut un gol valabil la Abiodun si un penalty clar la Canu. Bine, asta nu scuza jocul slab al echipei, dar si arbitrul face parte din joc si poate influenta rezultatul".     FERICIT. De partea cealalta, antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica, s-a declarat multumit de rezultat: "Am inceput sa culegem roadele muncii noastre de pana acum. Sunt foarte fericit, fiindca am reusit sa castigam clar in fata unei echipe foarte puternice. E cea mai importanta victorie a mea de cand sunt la Gloria, dar razboiul pentru evitarea retrogradarii nu s-a terminat". Finantatorul gruparii din Crang, Costel Bucur, a spus: "Fane Stoica a facut o treaba buna aici, chiar daca pana in prezent a lucrat numai cu «materialul clientului». La iarna insa ii vor fi adusi jucatorii pe care si-i doreste".       Morinho     Stefan Stoica este pe punctul de a avea la Buzau aceleasi realizari pe care le-a avut la Universitatea Craiova, victoria obtinuta sambata in fata lui Poli fiind a treia la rand a gruparii din Crang cu el la timona. In Banie, cel poreclit "Morinho" a avut o serie de sase meciuri la rand fara infrangere, timp in care Stiinta a contabilizat cinci victorii si o remiza. Runda viitoare, Gloria Buzau va intalni Universitatea Craiova, in deplasare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.