Afaceristul Alecu Chitaru, cel care l-a injunghiat pe presedintele Agentiei Domeniilor Statului, chiar in biroul sau, a fost pus in libertate. Judecatorii Sectiei I Penale a Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, prin decizia numarul 1592, recursul
Afaceristul Alecu Chitaru, cel care l-a injunghiat pe presedintele Agentiei Domeniilor Statului, chiar in biroul sau, a fost pus in libertate. Judecatorii Sectiei I Penale a Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, prin decizia numarul 1592, recursul formulat de Chitaru impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de mentinere in stare de arest a agresorului.

Ieri, Alecu Chitaru s-a dus la Parchetul Capitalei si, cu seninatate, a intrat in biroul procurorului care l-a anchetat si trimis in judecata, anuntan-du-l fericit ca a iesit din arest. Chitaru nu mai era cercetat de procurori, fiind trimis in judecata inca din vara anului trecut (durata prea lunga a procesului inca neincheiat fiind o alta chestiune care ridica semne de intrebare).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.