Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a raportat in primele noua luni un profit de 32,6 milioane de lei, de peste cinci ori mai mic decit cistigul din perioada similara a anului trecut, iar veniturile au crescut cu 3,5%
Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a raportat in primele noua luni un profit de 32,6 milioane de lei, de peste cinci ori mai mic decit cistigul din perioada similara a anului trecut, iar veniturile au crescut cu 3,5%, la 1,76 miliarde de lei. Cheltuielile au urcat in intervalul ianuarie-septembrie cu 13,6%, la 1,76 miliarde lei. Cifra de afaceri a companiei a consemnat o majorare de 2,5%, de la 1,66 la 1,707 miliarde lei. In primele noua luni ale anului trecut, Transelectrica a avut un profit net de 163,6 milioane lei si venituri in valoare de 1,704 miliarde lei.

Situatiile financiare sint intocmite conform standardelor romanesti de contabilitate, sint neconsolidate si neauditate. Transelectrica este controlata de stat, prin Ministerul Economiei si Finantelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.