Steaua are nevoie de un miracol pentru a continua in Europa, asa ca singura sansa de a salva un sezon deja plin de convulsii si esecuri este campionatul. Acolo unde ros-albastrii vor juca doua partide in trei zile, ambele in Ghencea si ambele impotri
Steaua are nevoie de un miracol pentru a continua in Europa, asa ca singura sansa de a salva un sezon deja plin de convulsii si esecuri este campionatul. Acolo unde ros-albastrii vor juca doua partide in trei zile, ambele in Ghencea si ambele impotriva unor olteni. Diseara, echipa lui Lacatus (foto) infrunta Universitatea Craiova, echipa care a inceput foarte prost campionatul, dar care si-a revenit surprinzator in ultimele doua etape, castigand patru puncte in doua meciuri foarte grele, cu Poli Timisoara si cu Dinamo. Steaua are acest program atat de incarcat pentru ca si-a amanat partida cu Pandurii, dorind sa pregateasca intalnirile din Liga Campionilor, fara prea mare succes insa. "Ne gandim doar la victorie, in ambele meciuri, cu Craiova si Pandurii, chiar daca se vor aduna trei meciuri in sase zile. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti, sub nicio forma, cu atat mai mult cu cat urmatoarele doua meciuri, de sambata si luni, le jucam pe teren propriu. Obiectivul este clar: sase puncte", a comentat ieri Adrian Ilie, managerul general din Ghencea. Din tabara Universitatii Craiova a vorbit mijlocasul Gabriel Velcovici. "Putem profita de forma buna pe care o traversam noi, dar si de faptul ca Steaua nu trece printr-o perioada prea fericita. Putem obtine un rezultat bun si cand spun asta ma refer la victorie. Putem castiga in Ghencea. Noi ne dorim si mergem la Bucuresti sa luam cele trei puncte, asa pregatim acest meci, dar nu ar fi rau niciun egal. De cand a venit, Nicolo Napoli ne vorbeste altfel decat ceilalti antrenori, ne-a dat incredere in propriile forte. Cu el aplicam principiul muschetarilor: Fiti o echipa, unul pentru toti si toti pentru unul!", a spus Velcovici. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.