Ieri, vremea s-a racit. Vantul s-a intensificat. La munte a continuat sa ninga. In sudul Moldovei, Muntenia si in Dobrogea a plouat. Procesul de racire va continua si astazi,  vantul va mai avea intensificari; la munt
   Ieri, vremea s-a racit. Vantul s-a intensificat. La munte a continuat sa ninga. In sudul Moldovei, Muntenia si in Dobrogea a plouat. Procesul de racire va continua si astazi,  vantul va mai avea intensificari; la munte va sufla tare si va viscoli zapada, iar la noapte ninsorile se vor extinde si in Crisana, Maramures, Transilvania. Dupa aceea vremea se va ameliora, ploile vor lipsi, iar cresterea de temperatura se va resimti mai mult in sud si sud-estul tarii, dar si in extremitatea de rasarit. (meteorolog: Romica Jurca)     Bucuresti   Azi (duminica): Vremea va fi rece, iar cerul noros. Vor fi conditii de precipitatii slabe mixte. Maxima: 6°C, iar minima: 0°C. Maine (luni): Cerul va fi noros, iar vantul va sufla moderat si cu intensificari, dimineata. Maxima: 8°C, iar minima: - 3°C. Poimaine (marti): Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Maxima: 9°C, iar minima: - 3°C.     La munte     Azi (duminica): Vremea va fi rece, iar cerul noros. Va ninge pe arii extinse, iar vantul va sufla tare. In Occidentali si in nordul Orientalilor ninsorile vor fi mai consistente. Maine (luni): Cerul va fi noros si va mai ninge local in Occidentali si Orientali si izolat in rest. Vantul va continua sa sufle tare, viscolind ninsoarea. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent. Poimaine (marti): Cerul va fi noros si va mai ninge local in Apuseni si in Orientali si izolat in restul zonei montane. Vantul va continua sa sufle tare, viscolind ninsoarea.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.