Dupa spectacolele de la Brixton Academy, Londra, legendarul grup punk canta la Manchester si Glasgow.   Cu prilejul implinirii a 30 de ani de la lansarea albumului de debut, "Never Mind the Bollocks... Herea€™s the Sex Pistols", cel
Dupa spectacolele de la Brixton Academy, Londra, legendarul grup punk canta la Manchester si Glasgow.   Cu prilejul implinirii a 30 de ani de la lansarea albumului de debut, "Never Mind the Bollocks... Herea€™s the Sex Pistols", cel mai reprezentativ grup punk din toate timpurile sustine in aceste zile un miniturneu, doar in Marea Britanie. John Lydon/ Rotten, 51 de ani - solist vocal, Steve Jones (52) - chitara, Glen Matlock (51) - chitara bass si Paul Cook (51) - tobe s-au bucurat de o primire entuziasta din partea publicului si toate publicatiile britanice, de la "NME" la The Independent sau The Times, au comentat pozitiv concertele. Grupul care, la mijlocul anilor a€˜70, in ciuda tuturor greutatilor, a declansat miscarea punk cu piese precum "Anarchy in the UK", "God Save the Queen", "EMI" sau "Pretty Vacant" este, la aceasta ora, un brand in industria muzicala britanica.  SOLD OUT. Biletele la toate spectacolele au fost sold out in cateva minute de la punerea lor in vanzare, iar albumul de debut este considerat unul dintre cele mai importante din istoria muzicii rock. Chiar daca Rotten & Co vor sa se delimiteze de toata lumea spunand "Sex Pistols SUNT punk, restul e punk-rock, pop sau rock".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.