"Ca urmare a comunicatului trimis de Corneliu Vadim Tudor, vicepresedinte al Senatului roman si presedinte al Partidului Romania Mare, care a ofensat grav familia mea si pozitia exprimata in mod liber referitor la siguranta cetatenilor italieni supus
"Ca urmare a comunicatului trimis de Corneliu Vadim Tudor, vicepresedinte al Senatului roman si presedinte al Partidului Romania Mare, care a ofensat grav familia mea si pozitia exprimata in mod liber referitor la siguranta cetatenilor italieni supusi agresiunilor continue din partea cetatenilor romani, am comunicat presedintelui PE ca nu mai sunt conditiile pentru a ramane in grupul ITS", a anuntat Alessandra Mussolini, europarlamentar din partea partidului italian Alternativa Sociala. Cum in conflictul Vadim-Mussolini nici una din parti nu a facut un pas inapoi, "Internationala" nationalista pare definitiv distrusa. "ITS era un grup castrator pentru ca ne ingradea libertatea de miscare", a spus presedintele PRM sustinand ca decizia sa este irevocabila, din cauza gravitatii afirmatiilor Alessandrei Mussolini. Intrebat daca PRM cauta o noua afiliere, C.V. Tudor a spus ca deocamdata asteapta rezultatele de la euroalegeri, in functie de care PRM chiar ar putea primi invitatii din partea altor familii politice europene. Vadim a exclus insa o afiliere la grupul liberalilor sau la cel al socialistilor europeni. (A. Ilie)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.