Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, va prezinta o carte provocatoare, care se citeste cu interes, o carte in care regasim viata cu tot ce are ea mai bun si mai putin bun, cu iubire, sex, gelozie, senzualitate, incredere si tradare. &
Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, va prezinta o carte provocatoare, care se citeste cu interes, o carte in care regasim viata cu tot ce are ea mai bun si mai putin bun, cu iubire, sex, gelozie, senzualitate, incredere si tradare.     Proza Joannei Briscoe este caracterizata drept rafinata, seducatoare si captivanta. Despre romanele sale, critica de specialitate vorbeste intotdeauna in termeni elogiosi, recunoscandu-i talentul de povestitor.     Opera. Nuvelele sale au aparut in diverse antologii. A semnat editoriale pentru Independent si Guardian si a colaborat constant la ziare si reviste importante. Joanna Briscoe traieste la Londra impreuna cu familia sa. Talentata scriitoare britanica este autoarea a trei romane de exceptie: "Mothers and Other Lovers" (1994) (pentru care a primit Premiul Betty Trask), "Skin" (1997) si "Sleep With Me" (2005), volum care apare acum si in limba romana.       Subiect. Richard si Lelia par a fi cuplul perfect. Se iubesc la nebunie si, intr-un moment de pasiune, concep primul lor copil. Totul pare perfect, pana cand Sylvie - femeia stearsa, cenusie, ce pare invizibila tuturor - pune stapanire pe viata lor. Actiunea devine tulburatoare, socanta si dramatica. Totul se complica si atinge apogeul in momentul in care cei doi constata, cu stupoare, ca nutresc o pasiune obsedanta pentru aceasta femeie. Finalul este incredibil. Talentul incontestabil al scriitoarei marcheaza toate trairile si spaimele cuplului prins in mrejele senzualitatii si pasiunii, alaturi de o a treia persoana, care le tulbura viata si linistea. Totul sta sub semnul patimii, razbunarii si durerii.  Primejdios si uluitor. "Briscoe perfectioneaza scrierea erotica, facand-o absolut extraordinara si uluitoare". Scrie despre acest volum Independent on Sunda, in timp ce Jonathan Coe explica: "Briscoe manevreaza imbinarea primejdioasa dintre dragostea sexuala si cea de familie cu o siguranta admirabila".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.