399 de euroVals de Anul NouUn sejur care include patru nopti de cazare cu mic-dejun intr-un hotel de 4 stele din Viena costa, conform agentiei FastTravel, 399 de euro. Pretul nu include transportul. Doritorii pot merge fie cu autot


399 de euroVals de Anul NouUn sejur care include patru nopti de cazare cu mic-dejun intr-un hotel de 4 stele din Viena costa, conform agentiei FastTravel, 399 de euro. Pretul nu include transportul. Doritorii pot merge fie cu autoturismul propriu, fie cu avionul.540 de euroRevelion la ParisO vacanta de Revelion la Paris costa 540 de euro. Cei de la Premier Tour spun ca aceasta suma include cinci nopti de cazare cu mic-dejun la un hotel de 3 stele din capitala Frantei, dar si transportul cu avionul.429 de euroBani pentru ItaliaO vacanta in Italia poate fi o varianta potrivita mai ales pentru amatorii de cultura. Conform agentiei Grafos, un tarif de 429 de euro include transportul cu autocarul, noua nopti de cazare in hoteluri de 2 si 3 stele si masa festiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.