Sectia penala a ICCJ a decis, in 22 octombrie, restituirea dosarului "Loteria" la Parchetul General, pentru refacerea urmaririi penale de catre organul competent. "Instanta de judecata este indreptatita sa aprecieze ca paguba efectiva ce poate fi apr
Sectia penala a ICCJ a decis, in 22 octombrie, restituirea dosarului "Loteria" la Parchetul General, pentru refacerea urmaririi penale de catre organul competent. "Instanta de judecata este indreptatita sa aprecieze ca paguba efectiva ce poate fi apreciata ca fiind creata prin infractiune, rezultata din probatoriul administrat la urmarirea penala si care trebuie avuta in vedere la verificarea competentei procurorului sub aspect material este 3.748.757 RON. In raport de cursul de schimb valabil la data de 15.12 2004, aceasta suma ar reprezenta echivalentul in lei a 954.052 euro, suma in raport de care, Directia Nationala Anticoruptie nu este competenta sa efectueze urmarirea penala", se arata in motivarea deciziei luate in 22 octombrie de ICCJ. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.