Ministrii de Externe ai Frantei si Germaniei, Bernard Kouchner si Frank-Walter Steinmeier, vor profita de consiliul de ministri comun de luni, de la Berlin, pentru a cinta impreuna o melodie pe ritmuri R'n'B, a anuntat vineri guvernul german, relatea
Ministrii de Externe ai Frantei si Germaniei, Bernard Kouchner si Frank-Walter Steinmeier, vor profita de consiliul de ministri comun de luni, de la Berlin, pentru a cinta impreuna o melodie pe ritmuri R'n'B, a anuntat vineri guvernul german, relateaza AFP, citata de NewsIn.

Numarul celor doi ministri, care vor fi acompaniati de muzicieni profesionisti, va fi inregistrat si transmis pe site-ul YouTube, a precizat purtatorul de cuvint al ministrului german de Externe, Martin Jager. Cintecul va fi interpretat in limba germana, limba pe care Kouchner nu o stapineste.

Recitalul inedit, organizat in cadrul unei campanii pentru promovarea integrarii in Germania, va avea loc intr-un studio de inregistrari, infiintat de cetateni germani de origine turca intr-un cartier problematic al Berlinului. Aceasta initiativa arata ca "aceasta cooperare franco-germana nici nu ar putea fi mai armonioasa", a spus Jager.

Cintecul pe care il vor interpreta cei doi ministri, intitulat "Germania", a fost compus de trei tineri germani de origine turca, dintre care unul, Munhabett, a devenit cunoscut in Germania prin cintecele sale pe ritmuri arabe, pop si R'n'B. "Va intrebati de ce sintem asa/Noi ne intrebam de ce sinteti voi asa/Veniti, sa ne intilnim si sa vorbim normal", cere el in cintecul pe care l-a compus.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.