Daca ai probleme de sanatate sau daca nu mai stii cum sa le faci pe toate, acordand toata atentia cuvenita copilului, aceste doua volume iti vin in ajutor.     Puterea vindecatoare a magnetilor Cartea de fata descrie in
   Daca ai probleme de sanatate sau daca nu mai stii cum sa le faci pe toate, acordand toata atentia cuvenita copilului, aceste doua volume iti vin in ajutor.     Puterea vindecatoare a magnetilor Cartea de fata descrie in mod amanuntit experimentele importante desfasurate si rezultatele incredibile obtinute cu ajutorul magnetoterapiei. Sunt ilustrate efectele senzationale ale magnetismului asupra organismelor plantelor si animalelor, asupra vietii umane si in aplicatii clinice, in combaterea tulburarilor si bolilor pe care medicina moderna nu reuseste inca sa le vindece.     Supermami Supermami se pricepe sa faca mai multe lucruri deodata: incearca sa-si pastreze forma fizica si sanatatea. Supermami stie cum sa pregateasca mancarea, sa faca bebelusul sa rada si sa dea telefon la serviciu, toate in acelasi timp. Supermami in-cearca sa mentina echilibrul intre a fi o mama buna si iubitoare si a fi o femeie cu personalitate. Supermami este, in ultima instanta, chintesenta femeii moderne. Acest ghid indispensabil va fi stilistul, preparatorul fizic personal, flaconul de antidepresive, ciocolata si prietenul cel mai bun pe care orice femeie poate sa-l tina in geanta.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.