Situatie deloc de invidiat pentru divizionara B, din seria a doua, F.C.Caracal. Echipa care, in sezonul trecut, era una de care adversarii vorbeau cu teama a ajuns, de multa vreme, codas
     
  Situatie deloc de invidiat pentru divizionara B, din seria a doua, F.C.Caracal. Echipa care, in sezonul trecut, era una de care adversarii vorbeau cu teama a ajuns, de multa vreme, codasa seriei, ocupind ultimul loc, fara contracandidat. Din 14 meciuri ea a reusit abia 2 partide nule, avind 12 infringeri si un golaveraj de 6-20. Incercarea de a resuscita echipa, prin schimbarea fostului antrenor Nicolae Ungureanu cu mai tinarul Florin Cioroianu, nu a dat nici un rezultat.   EXPLICATII. Presedintele  lui F.C.Caracal, Jean Nitulescu, invitat la emisiunea  "Fotbal la matineu", de la radio Sport Total, a explicat cauzele acestui dezastru."Anul trecut eram spaima seriei, acum am devenit mieluseii ei. A contribuit la acest lucru faptul ca 4 dintre cei mai buni juatori au plecat in vara la Universitatea Craiova. Dar asta nu e totul. Am avut accidentasi in serie, motive pentru care , aproape niciodata, nu am putut alinia un 11 cit de cit competitive. La unele meciuri am avut doar 14 jucatori pe banca de rezerve, neavind pe cine pune pe banca, intrucit restul erau accidentati. Etapa trecuta, din 11 titulari, nu mai putin de 5 erau juniori".   ADIO. "Sper ca intre ultima etapa din tur si cele doua din retur, care mai sunt programate anul acesta sa se dea o miniperioada de transfer, sa ma cirpesc cum pot". La intrebarea ce va face in Divizia C, dupa ce echipa va retrograda, in vara, cu un pasiv urias la adevar, Jean Nitulescu a declarat franc si transant."Probabil ca vom solicita federatiei retragerea din campionat inainte de incheierea turului, intre etapele 15 si 16", a spus presedintele oltean.   ANULARE. Daca va proceda in acest mod, conform regulamentelor in vigoare, lui F.C.Caracal ii vor fi anulate toate rezultatele, astfel ca toate formatiile care au luat puncte la Caracal vor pierde ce au agonisit. Cine va cistiga sau va pierde din acest lucru ramine sa vedem.Cert este ca, in aceste conditii, CSM Rm.Vilcea, F.C.Pitesti, Muresul Deva si Gaz Metan Medias, aflate pe primele locuri, vor pierde cite 3 puncte in clasamentul adevarului. Referindu-ne la situatia actuala a echipei F.C.Caracal, trebuie sa precizam ca Jean Nitulescu nu a gindit deloc rau.   REGULAMENT. Daca va continua sa joace cu echipa in Divizia B este posibil sa ajunga la finele campionatului cu un minus urias de puncte, daca acum, dupa 14 etape, are minus 22. In aceste conditii, retrogradata in vara in Divizia C, echipa nu va putea sa remonteze pasivul si va ajunge direct in campionatul judetean. Daca alege varianta retragerii din campionat inaintea etapei a 16 a, lui F.C.Caracal ii vor fi anulate  toate rezultatele si cele doua puncte obtinute pina acum. In vara, ea va putea sa joace in Divizia C, fara nici o penalizare, dar, daca se va clasa pe primul loc, nu va avea voie sa promoveze, in campionatul 2008-2009 in Divizia B. Asta e regulamentul!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.