Sunt atat de multe femei maltratate de barbati, incat orice discutie pe marginea acestui subiect s-ar prelungi la infinit. Dar exista si cazuri de barbati loviti cu duritate de asa-zisul sex slaba€¦     O seara racoroasa de noi
Sunt atat de multe femei maltratate de barbati, incat orice discutie pe marginea acestui subiect s-ar prelungi la infinit. Dar exista si cazuri de barbati loviti cu duritate de asa-zisul sex slaba€¦     O seara racoroasa de noiembrie. O barbat trecut de prima tinerete privea spre vitrina unui magazin. Petele vinetii din jurul ochilor spuneau multe despre starea lui de spirit... Era casatorit, avea un baietel, iar dupa o perioada destul de lunga alaturi de femeia pe care o iubea a fost tentat sa incerce o alta iubire. Tentat, pentru ca nu se asteptase ca la varsta inaintata pe care o avea sa i se mai intample asa ceva, sa se indragosteasca nebuneste si sa uite tot ce traise, bun sau rau, alaturi de sotia sa. Dar a uitat tot. Nu vedea decat femeia pe care soarta i-o scosese in cale, femeia pe care lui i se parea ca Dumnezeu i-a trimis-o. A lasat tot si a plecat dupa ea, in apartamentul ei, unde locuia alaturi de cei doi copii ai ei. El a venit asa cum intrase in viata, fara nimic. Ea i-a promis marea cu sarea, luna de pe cer, iubire si liniste, i-a spus ca vrea sa-i daruiasca un copil, pentru ca dragostea lor sa fie implinita, l-a mintit frumos, calm. El a divortat, dupa un proces indelung si chinuitor, in speranta ca ea va deveni sotia lui legitima, ca ii va pune in deget un inel si ca va trai fericit de acum inainte. Ce nu stia el, saracul, era ca femeia draguta de care se indragostise era deja casatorita din anumite interese, dar traia separat de acel barbat. Nu stia ca femeia avea accese de furie incontrolabile, un inceput de paranoia si dubla personalitate, drept pentru care urma un tratament. Evident, cu efecte secundare. Toate le-a aflat in momentul in care ea s-a suparat pentru ca el nu a spalat vasele, iar copiii ei au indraznit sa-i ia lui apararea. Tot ce era mai urat in ea a iesit la suprafata si l-a lovit cu ce i-a iesit in cale, l-a strans de gat, l-a zgariat, i-a invinetit ochii cu pumnii dati in nebunia momentului. Dragostea lui s-a transformat in ura, iar lacrimi de tristete ii inundau sufletul. Ramas singur, privea in acea seara de noiembrie spre vitrina de unde ii zambea fericit baietelul sau. Fotograful ii aranjase portretul in asa fel, incat din orice colt il priveai iti zambea cu gura pana la urechi, iar tatal, inca mandru, privea trist spre comoara pe care o abandonase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.