Presedintele bolivian, Evo Morales, care participa la Summitul Iberoamerican, care se desfasoara in Chile, a preferat sa joace o partida de fotbal, castigata de echipa sa cu scorul de 8-1, in loc sa asiste la o cina oficiala oferita de presedintele
Presedintele bolivian, Evo Morales, care participa la Summitul Iberoamerican, care se desfasoara in Chile, a preferat sa joace o partida de fotbal, castigata de echipa sa cu scorul de 8-1, in loc sa asiste la o cina oficiala oferita de presedintele chilian, dna Michelle Bachelet, informeaza agentia spaniola de presa EFE. REBEL. Surse oficiale chiliene, citate de EFE, sustin ca Morales nu i-a insotit pe cei mai multi dintre liderii latinoamericani la o cina organizata de dna Bachelet in Palatul de la Moneda si care era inclusa in programul oficial al summitului. Ziarele locala au informat ca Evo Morales a preferat sa joace fotbal, cu numarul 10 pe tricou, precizand ca liderul bolivian nu era intr-o forma fizica foarte buna, dar chiar si asa a avut resurse pentru a marca cel de-al doilea gol al echipei sale. Partida s-a disputat pe terenul Scolii de Carabinieri, intre o echipa formata din membri ai delegatiei boliviene si o alta compusa din parlamentari, autoritati si fosti jucatori profesionisti chilieni, printre care s-a numarat si fostul international Carlos Caszely.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.