Seful statului incearca sa faca un parteneriat cu presa locala in campania pentru referendum.

Presedintele a convocat vineri, la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai aproximativ 50 de televiziuni si radiouri din toata tara, majoritate
Seful statului incearca sa faca un parteneriat cu presa locala in campania pentru referendum.

Presedintele a convocat vineri, la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai aproximativ 50 de televiziuni si radiouri din toata tara, majoritatea fiind favorabile PD. Traian Basescu a acuzat presa centrala de "boicot" la adresa lui si a propus presei locale un parteneriat. De altfel, presedintele a incercat sa-i flateze pe ziaristii din presa locala spunindu-le ca doar special pentru ei a convocat "prima conferinta de presa" de cind a venit la Palatul Cotroceni, pina acum sustinind doar "declaratii de presa sau briefinguri".

Dupa cum ne-au declarat citiva participanti la reuniune, seful statului l-a atacat virulent pe Bogdan Chirieac dindu-l ca exemplu pentru sintagma lui preferata "grupuri de interese" in care include "politicieni, oameni de afaceri, sefi de trusturi de presa sau ziaristi". Traian Basescu le-a citat ziaristilor din presa locala articolele aparute pe tema afacerilor cu statul facute de o firma in care este actionar jurnalistul de la "Gandul".

Seful statului l-a atacat vineri si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, acuzindu-l ca "actioneaza dupa principiile bunicii lui, tovarasa Gizela Vass". Traian Basescu a facut aceasta apreciere atunci cind a fost intrebat daca va raspunde la scrisoarea pe care i-a trimis-o Bogdan Olteanu pentru a promulga legea votului uninominal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.