Pretul petrolului a crescut din nou ieri, atingand valoarea de 98 dolari/baril, in ton cu deprecierea continua a dolarului american si cu temerile comerciantilor in privinta diminuarii rezervelor de titei pentru sezonul de iarna si a furtunilor din M
Pretul petrolului a crescut din nou ieri, atingand valoarea de 98 dolari/baril, in ton cu deprecierea continua a dolarului american si cu temerile comerciantilor in privinta diminuarii rezervelor de titei pentru sezonul de iarna si a furtunilor din Marea Nordului, relateaza Reuters, preluat de NewsIn. Pretul petrolului tranzactionat pe piata din New York pentru livrarile din luna decembrie a crescut cu 1,30 dolari/baril la 98 dolari/baril, depasind nivelul record precedent inregistrat marti, de 97,10 dolari/baril. Daca isi va continua ritmul de crestere actual, iar conflictul kurdo-turc va lua amploare, pretrolul va atinge pana la sfarsitul anului valoarea de 100 $/baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.