Vanzarile diviziei de autoturisme premium Mercedes-Benz din cadrul grupului Daimler au crescut cu 11,8% in luna octombrie, pana la 114.600 unitati, a anuntat miercuri compania, citata de Reuters. Divizia Mercedes-Benz Cars, denumita anterior Mercedes
Vanzarile diviziei de autoturisme premium Mercedes-Benz din cadrul grupului Daimler au crescut cu 11,8% in luna octombrie, pana la 114.600 unitati, a anuntat miercuri compania, citata de Reuters. Divizia Mercedes-Benz Cars, denumita anterior Mercedes Car Group, produce autoturismele Mercedes-Benz, Smart si Maybach. Vanzarile marcii Mercedes-Benz au crescut in octombrie cu 10,3%, pana la 103.900 unitati. Vanzarile autoturismelor din clasa C au transformat compania in liderul mondial pe acest segment. Vanzarile noului model cu doua locuri, singurul care se mai fabrica, au urcat cu 92% fata de anul anterior, transmite NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.