Ce s-a intamplat in meciul dintre Poli Timisoara si Steaua poate fi asemuit cu un duel intre doi pistolari. S-au pozitionat amandoi spate in spate, la mijlocul terenului. La fluierul arbitrului, au facut fiecare zece pasi, apoi a venit momentul sa s
Ce s-a intamplat in meciul dintre Poli Timisoara si Steaua poate fi asemuit cu un duel intre doi pistolari. S-au pozitionat amandoi spate in spate, la mijlocul terenului. La fluierul arbitrului, au facut fiecare zece pasi, apoi a venit momentul sa se intoarca si sa traga unul spre celalalt. Steaua ori s-a incurcat in fata portii, ori a avut ghinion la finalizare, de parca pistolarul care o reprezenta ar fi inceput sa balbaie pistolul in aer ca si cum ar fi fost un ou fierbinte. In acest timp, pistolarul banatean nici macar nu s-a intors cu fata. A dus arma peste umar si a tras in directia bufonului ros-albastru, nimerindu-l drept in inima. Pe cat de frumoasa a fost executia lui Mansour, pe atat de urata a fost moartea Stelei, care in ultima jumatate de ora a meciului a jucat din nou turca, precum in meciul cu U Cluj. Echipa lui Becali e specialista in a primi goluri spectaculoase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.