In cadrul noului program lansat de Teatrul "Ion Creanga" saptamana trecuta, "Seara Povestilor", astazi, la ora 18.00, va avea loc pe scena din Piata Amzei reprezentatia spectacolului "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele", o adaptare dupa un scenar
In cadrul noului program lansat de Teatrul "Ion Creanga" saptamana trecuta, "Seara Povestilor", astazi, la ora 18.00, va avea loc pe scena din Piata Amzei reprezentatia spectacolului "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele", o adaptare dupa un scenariu scris de copii la Teatrul Baylor in Waco-Texas, in regia si cu ilustratia muzicala ale lui Cornelius Pavaloi. Montarea se adreseaza copiilor peste 5 ani si aduce pe scena povestea unei vrajitoare care vrea sa stapaneasca lumea si doi copii care o infrunta. O poveste cu un tigru fara dungi, nascut dintr-o vraja gresita si care este innebunit dupa clatite. Clasica lupta dintre bine si rau este putin inversata, contrabalansata printr-o multime de momente comice, pe care copiii le savureaza de la inceput si pana la sfarsit. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.