Coroborata cu rezultatul de egalitate, scor 0-0, inregistrat la Praga intre Slavia si Arsenal, infrangerea suferita aseara de "ros-albastri" este aproape sinonima cu eli­minarea acestora din competitiile europene.
Au marcat: Renato (
Coroborata cu rezultatul de egalitate, scor 0-0, inregistrat la Praga intre Slavia si Arsenal, infrangerea suferita aseara de "ros-albastri" este aproape sinonima cu eli­minarea acestora din competitiile europene.
Au marcat: Renato (a€™25, a€™66) Stadion: "Steaua" Spectatori: 12.000 Arbitri: Herbert Fandel 7 - Carsten Kadach 7, Volker Wezel 7 (toti din Germania) Spre deosebire de anul trecut, Steaua nu mai aduna in Liga Campionilor nici puncte, nici fani. Aseara, in fata celei mai reduse asistente inre­gistrate pana acum pe stadionul din Ghencea la un meci din cea mai tare competitie in­ter­cluburi din lume, "ros-albastrii" n-au reusit sa ras­toarne calculele hartiei. INERTI. Spaniolii nu le-au dat stelistilor nici o sansa, astfel ca Dica si compania au intrat la cabine fara sa apuce sa su­teze macar o singura data pe spatiul por­tii lui Palop. Mai mult, Renato, surpriza Sevillei in gar­nitura de start, a fructificat din apro­piere o min­ge respinsa in fata de Zapata dupa "capul" lui Poulsen si i-a ras­pla­tit lui Jimenez increderea. Nemaia­vand ce pierde, Lacatus a operat in de­butul mitanului secund doua mo­di­­ficari. Degeaba, pentru ca golul a picat tot in poarta lui Zapata, Renato invingandu-l din nou pe co­lumbian. Tarziu, in mi­nu­tul 86, singurul sut pe spatiul por­tii lui Palop, expediat de Vali Ba­dea, n-a mai insemnat nimic in eco­nomia par­tidei. Iar Steaua paraseste Europa.  Echipele: Steaua: Zapata 6 - Emeghara 5, D. Goian 6, I. Rada 5, Nesu 5 - Ni­co­lita 5, Ov. Petre 5, Lovin 6, M. Croitoru 4 (a€™46 V. Badea 5) - N. Dica 5 - V. Iacob 5 (a€™62 Surdu 4). Antrenor: Ma­rius Lacatus Sevilla: Palop 6 - D. Alves 7, Mosquera 6, Dragutinovici 6, Renato 8 - Poulsen 7, Keita 6 - De Mul 6 (a€™63 Capel 6), J. Navas 6 (a€™87 Hinkel), Adriano 6 - Kanoute 7 (a€™68 Luis Fabia­no 6). Antrenor: Manolo Jimenez
G 40 amanat Steaua va trebui sa mai astepte pana sa faca parte din G14, asociatie care reprezinta in prezent cele mai puternice 18 cluburi de fotbal din Europa, extinderea numarului de membri la 40 fiind amanata. Reprezentantii G14 au luat aceasta hotarare dupa ce clubul Chelsea Londra a anuntat ca nu va mai accepta invitatia de a face parte din aceasta organizatie. Intalnirea reprezentantilor G14 ar fi trebuit sa se desfasoare la 13 si 14 noiembrie, la Bruxelles, pe ordinea de zi a reuniunii figurand si extinderea la 40 a numarului de membri, Steaua fiind printre cluburile invitate sa adere la asociatie. G14 nu a anuntat data la care se va mai tine reuniunea.   Monitorizat Interesul celor de la FC Barcelona pentru stelistul Dorin Goian este real. Fundasul "ros-albastrilor" si al nationalei Romaniei a fost mo­nitorizat in meciul de aseara de Tente Sanchez, un impresar spaniol apropiat gruparii catalane. Acesta a venit la stadion insotit de Ioan Becali, varul finantatorului Stelei, Gigi Becali, cu care se afla in relatii foarte bune de mai multa vreme. Gigi Becali a declarat in urma cu ceva timp ca Dorin Goian este transferabil, insa oferta echipei care doreste sa-l achizitioneze trebuie sa fie de minimum 10 milioane de euro. Goian nu a avut o evolutie stralucita impotriva Sevillei, el fiind in nota echipei.   Realist "Cred ca toata lumea a vazut diferenta de valoare dintre noi si spanioli. Majoritatea jucatorilor mei a incercat si a vrut sa dea tot ce e mai bun, insa nu i-a iesit. N-am reusit sa obtinem rezultatul pe care ni-l doream pentru ca jocul nostru a suferit foarte mult atunci cand n-am avut posesia. Dupa egalul dintre Slavia si Arsenal, sansele noastre de a continua chiar si in Cupa UEFA au scazut considerabil, insa vom lupta pana la capat. In Europa nimanui nu-i este usor" Marius Lacatus, antrenor Steaua florin.gongu@jurnalul.ro mihai. Igirosanu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.