HANDBAL
In aceasta seara, de la ora 19:30 (in direct la Pro TV), in sala "Traian" din Ramnicu-Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, va sustine ultimul meci din turul 3 preliminar al grupelor Ligii Campionilor. Adversara "
HANDBAL
In aceasta seara, de la ora 19:30 (in direct la Pro TV), in sala "Traian" din Ramnicu-Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, va sustine ultimul meci din turul 3 preliminar al grupelor Ligii Campionilor. Adversara "galacticelor" va fi formatia muntenegreana Buducnost Titograd, aflata momentan pe pozitia a treia in clasament.   Increzatori. Antrenorul Gheorghe Tadici spera sa mizeze si pe serviciile Roxanei Gatzel, dupa ce, in precedenta partida de la Budapesta, a revenit dupa o lunga accidentare centrul Roxana Cherascu. Romancele conduc in Grupa G cu 4 puncte, cu doua victorii, 33-30 cu danezele de la Viborg si 32-22 saptamana trecuta, in deplasare, cu maghiarele de la Ferencvaros Budapesta. Gruparea din Muntenegru are o singura victorie, 22-19 cu Ferencvaros, runda trecuta fiind invinsa de Viborg, scor 29-36. Primele doua clasate din cele patru grupe se vor califica in "sferturi". Partida va fi arbitrata de Vagif Aliyev si de Alekper Aghakishiyev, din Azerbaidjan, iar intrarea generala este de 15 RON. Dupa acest joc, Oltchim va sustine partida de campionat cu "U" Jolidon Cluj, programata martea viitoare.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.