Pentru cei care nu au uitat versurile de acum 8 ani:a€‚ "Beau vinul din galeata, dintr-o gura, dintr-o data/ Sticla apare si dispare si cu nepasare strig/ S-inca una mica/ Si la mai mare/ Sa curga tuica in pa­hare", Sotto Inteso
Pentru cei care nu au uitat versurile de acum 8 ani:a€‚ "Beau vinul din galeata, dintr-o gura, dintr-o data/ Sticla apare si dispare si cu nepasare strig/ S-inca una mica/ Si la mai mare/ Sa curga tuica in pa­hare", Sotto Inteso le va im­prospata memoria duminica aceasta, o data cu lansarea celui de-al treilea albumul, "Marea degringolada", care va avea loc in clubul Suburbia, de la ora 20:00. Cu acest prilej, rapperii isi vor lansa si site-ul oficial: www.sottointeso.ro, alaturi de prie­tenii lor DJ Undoo, Kata, Tonik Obiektiv, Raparta, Dovada 33 & Guru. Intrarea este libera pentru toti fani, deci "be there"!   PE BARICADE. Proiectul Sotto Inteso, realizat intr-o noua for­mu­la (Sfantu, Sthelu si DJ Mack (tru­pa R.A.S.A.), aduce sound-uri pu­ternice si texte mature de care va veti convinge chiar poimaine seara. Tot pe acest album va fi inclusa si pie­sa "Pe Baricade" dar si " Suflete Pier­dute", o piesa care demonstreaza maturitatea trupei si trecerea de laa€‚ sti­lul petrecaret la lucruri cu ade­va­rat importante, fara a fi insa lipsite de drept la replica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.