DINAMO - RAPID - Copos prevede un meci cu goluri multe
Ca orice derby din Liga 1, si cel de duminica este prefatat de un veritabil razboi psihologic, antrenorii si oficialii celor doua echipe nescapand nici un prilej de a se duela verbal.
DINAMO - RAPID - Copos prevede un meci cu goluri multe
Ca orice derby din Liga 1, si cel de duminica este prefatat de un veritabil razboi psihologic, antrenorii si oficialii celor doua echipe nescapand nici un prilej de a se duela verbal. Antrenorul giulestenilor, Mircea Rednic, este suparat pe tehnicianul "cainilor", Walter Zenga, care a pus pozitia precara din clasament a campioanei pe seama punctelor irosite de Dinamo cu "Puriul" la timona. Italianul se apara spunand ca nu a pronuntat nici un nume si ca Rednic nu are motive sa se simta lezat de afirmatiile sale.   CONTRE. Si intre conducatorii celor doua echipe dominanta este aceeasi stare de tensiune. Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, lasat insa nesemnat, oficialii giulesteni se arata contrariati de faptul ca Dinamo a scapat fara nici o etapa de suspendare a terenului, desi, dupa incidentele provocate de fanii "cainilor" la Craiova, inaintea si in timpul meciului cu Universitatea, s-ar fi impus acest lucru. Actionarul echipei din Stefan cel Mare, Vasile Turcu, i-a ironizat pe rapidisti, atacandu-i insa pe un alt front. "Hai sa fim seriosi, Dinamo - Rapid nu este derby si n-a fost vreodata! Dinamo - Steaua este derby. Nici nu-mi aduc aminte cand s-a luptat Rapid pentru campionat!", a spus Turcu. Principalul actionar al gruparii de sub Podul Grant, George Copos, s-a abtinut sa faca afirmatii rautacioase la adresa taberei adverse si a pariat pe victoria "alb-visiniilor" la un gol diferenta: "Am curajul sa spun ca vom castiga cu 4-3. Am mare incredere in Rednic si in lotul pe care acesta il are la dispozitie". Meciul Dinamo - Rapid va avea loc duminica, de la ora 20:30, si va fi transmis in direct de Kanal D.   marius.mihalcea@jurnalul.ro   Probleme minore de lot Suspendat dupa eliminarea din meciul cu Unirea Urziceni, Nicolae Grigore este singurul rapidist care va rata derby-ul cu Dinamo. Mircea Rednic nu are insa motive de ingrijorare, il locul lui Grigore putandu-l utiliza pe Costin Lazar, nimeni altul decat titularul postului de mijlocas la inchidere al giulestenilor. In plus, pentru meciul din Stefan cel Mare Rednic ii va mai avea la dispozitie si pe Grigorie, si pe Boya, refacuti dupa accidentari mai vechi. De partea cealalta, Cosmin Moti, care i-a lipsit foarte mult lui Zenga in ultimele doua meciuri ale "cainilor", are toate sansele sa fie complet refacut pana la ora jocului cu Rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.