Guvernul lucreaza la elaborarea unei strategii pentru aducerea acasa a romanilor plecati la munca in strainatate, una din facilitatile care ar putea fi propuse fiind scutirea de la plata impozitului pe venit, a declarat, ieri, ministrul muncii, Paul
Guvernul lucreaza la elaborarea unei strategii pentru aducerea acasa a romanilor plecati la munca in strainatate, una din facilitatile care ar putea fi propuse fiind scutirea de la plata impozitului pe venit, a declarat, ieri, ministrul muncii, Paul Pacuraru.

Potrivit acestuia, grupul de lucru, care are ca tema elaborarea unui program privind stabilirea facilitatilor pentru romanii care se intorc de la munca din strainatate, a fost creat de mai bine de doua luni. Ministrul muncii considera ca cetatenii romani care muncesc in prezent in strainatate pot fi convinsi sa revina la munca in tara doar daca li se acorda anumite facilitati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.