Politistii din Nanjing, provincia Jiangsu (estul Chinei), folosesc roboti "inteligenti" in antrenamentele antiteroriste. Aceste "masinarii", de o finete foarte mare, pot manevra oua fara ca nici macar sa le fisureze. Acest tip de exercitii demonstrea
Politistii din Nanjing, provincia Jiangsu (estul Chinei), folosesc roboti "inteligenti" in antrenamentele antiteroriste. Aceste "masinarii", de o finete foarte mare, pot manevra oua fara ca nici macar sa le fisureze. Acest tip de exercitii demonstreaza capacitatea de a dezamorsa bombe in conditii de siguranta. China, la fel ca si SUA, incearca sa-si dezvolte robotizarea armatei.   STUDIU - Un mers sexy poate fi inselator O femeie al carei mers atrage privirile barbatilor este a priori mai putin susceptibila de a fi in perioada de ovulatie, potrivit unui studiu care subliniaza complexitatea semnalelor sexuale emise de populatia feminina. Cercetatori de la Queena€™s University din Ontario (Canada) au filmat femei voluntare pentru experiment, ale caror haine contineau senzori la nivelul soldurilor si picioarelor pentru a li se analiza mai bine mersul. Aceste femei au fost supuse si unui test de saliva pentru a li se masura nivelul de hormoni. Concluzia a fost ca femeile in perioada cea mai fertila a ciclului nu au un mers prea lasciv. In ceea ce-i priveste pe barbatii voluntari desemnati sa indice femeile cu alura cea mai atragatoare, ei le-au ales sistematic pe cele care erau in perioada cea mai putin fertila a ciclului.   INVENTIE - Pusculita care explodeaza Un fabricant japonez de jucarii a inventat o pusculita care explodeaza si imprastie toate monedele daca proprietarul sau uita sa o alimenteze o anumita perioada de timp. Jucaria, in forma de sfera neagra cu un cap de mort pe post de logo, este alimentata de o baterie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.