Traian Basescu sustine ca referendumul este singura solutie de reformare a clasei politice, dar nu intelege mecanismele tehnice ale referendumului, pe care e gata sa-l compromita. A afirmat intr-un interviu la un post de televiziune ca, daca referen
Traian Basescu sustine ca referendumul este singura solutie de reformare a clasei politice, dar nu intelege mecanismele tehnice ale referendumului, pe care e gata sa-l compromita. A afirmat intr-un interviu la un post de televiziune ca, daca referendumul va fi invalidat, il va repeta la nesfårsit. Ulterior, intr-un interviu acordat unui cotidian, a dat-o la intors si, in incercarea de a drege busuiocul, s-a incurcat in tehnicisme. Ca n-ar fi zis ca repeta referendumul, ci s-ar fi referit la sicanele pe care le-ar putea face guvernul alegatorilor, plimbåndu-i de la o sectie la alta: una in care sa-si aleaga europarlamentarii si alta in care sa-si exprime prin „da“ sau „nu“ parerea fata de votul uninominal. Ca de obicei, presedintele gaseste vinovatul in alta ograda, fiind dispus sa invinovateasca guvernul in bloc ca nu vrea deloc binele acestui popor. Adica, nu mai recunoaste ce-a spus, ci detaliaza ce-a gåndit. Ce-ar fi gåndit postfactum, vazånd ce vånzol a iesit din declaratie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.