Documentarul „Regele Scotiei“ incepe pe Viasat History, de la ora 20.00. Robert Bruce este cel mai mare erou scotian, dar filmul Braveheart a atribuit toate actele de eroism compatriotului sau William Wallace, portretizandu-l pe Bruce ca
Documentarul „Regele Scotiei“ incepe pe Viasat History, de la ora 20.00. Robert Bruce este cel mai mare erou scotian, dar filmul Braveheart a atribuit toate actele de eroism compatriotului sau William Wallace, portretizandu-l pe Bruce ca pe un egoist oportunist. Dar de rabdarea si viclenia lui Bruce avea nevoie Scotia, nu de impetuozitatea lui Wallace, in special in fata unor dusmani atat de redutabili precum englezii. TVR Cultural difuzeaza, de la ora 20.55, piesa de teatru „Nepotu'“, de Adrian Lustig. Un veritabil recital al actritei Tamara Buciuceanu Botez, secondata cu tact si discretie de Serban Pavlu, sub semnul inconfundabil al regizorului Horatiu Malaele. Pe Pro Cinema, de la ora 22.00, incepe a doua parte din „Mad Max“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.