Firma Prospectiuni Bucuresti a realizat in primele noua luni o cifra de afaceri de 149,8 milioane lei (45 milioane euro), in scadere cu 4,7% fata de valoarea consemnata in perioada anului precedent, de 156,9 milioane lei. Veniturile totale ale firmei
Firma Prospectiuni Bucuresti a realizat in primele noua luni o cifra de afaceri de 149,8 milioane lei (45 milioane euro), in scadere cu 4,7% fata de valoarea consemnata in perioada anului precedent, de 156,9 milioane lei. Veniturile totale ale firmei au scazut in acest interval cu 3%, la 157,2 milioane lei, iar profitul net a crescut cu 37%, la 44,7 milioane lei, potrivit raportului financiar al Prospectiuni, transmis miercuri bursei electronice Rasdaq.
Firma executa lucrari geologice si geofizice pentru descoperirea, extinderea si detalierea zacamintelor de hidrocarburi, iar printre clienti figureaza Petrom, Romgaz si Amoco. Prospectiuni a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 206,4 milioane lei, in crestere cu 48,3%, iar profitul net a urcat de peste cinci ori, la 39,8 milioane lei. Prospectiuni are un capital social de 53,9 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.