"In primele trei luni ale anului viitor cred ca vom lansa anuntul de privatizare. Sper ca pana la jumatatea anului sa finalizam tranzactia", a declarat vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Laszlo Gyerko. Reamin
"In primele trei luni ale anului viitor cred ca vom lansa anuntul de privatizare. Sper ca pana la jumatatea anului sa finalizam tranzactia", a declarat vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Laszlo Gyerko. Reamintim, institutia a anuntat la 21 octombrie ca Eurocopter SAS Franta nu a depus pana la termenul limita permis de legislatie oferta finala imbunatatita si irevocabila pentru preluarea IAR Ghimbav si ca procesul de privatizare a firmei care construieste si repara aeronave ar putea fi reluat. Liderul de sindicat al salariatilor uzinei, Suba Arpa, a declarat, la finele lunii trecute, ca IAR Ghimbav are comenzi pana in luna septembrie a anului viitor. IAR Ghimbav este o societate deschisa, ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata de capital. AVAS detine un pachet de 64,89% din actiunile firmei. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.