Catalin Botezatu, Pierre Cardin, Veronessse, Nausica Mircea si Crenguta Niscoveanu au avut cele mai bune colectii in acest an. Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a gazduit marti seara o noua editie "Creatiile anului". Evenimentul, organizat de
Catalin Botezatu, Pierre Cardin, Veronessse, Nausica Mircea si Crenguta Niscoveanu au avut cele mai bune colectii in acest an. Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a gazduit marti seara o noua editie "Creatiile anului". Evenimentul, organizat de Cosmopolitan Media si Bruno Vassari, a cuprins o Gala de nominalizare si de premiere a celor mai bune colectii din domeniul modei, prezentate in anul 2007. Gazdele evenimentului au fost Mihaela Şerban si Adrian Paduraru. Nici vedetele nu au lipsit de pe podium. Daca Ana Maria Prodan a defilat intr-o tinuta eleganta pentru Veronesse, vedeta National TV, Catalina Mihaescu, a purtat o rochie de mireasa semnata Creal Design.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.