Boxul romanesc se afla pe un butoi cu pulbere, dupa ce Bogdan Dinu, Ronald Gavril si Iulian Stan au fost suspendati pe viata de AIBA, in urma unui incident petrecut la un magazin din Chicago. Dornici sa-si demonstreze nevinovatia, cei trei au apelat
Boxul romanesc se afla pe un butoi cu pulbere, dupa ce Bogdan Dinu, Ronald Gavril si Iulian Stan au fost suspendati pe viata de AIBA, in urma unui incident petrecut la un magazin din Chicago. Dornici sa-si demonstreze nevinovatia, cei trei au apelat la un avocat si asteapta acum verdictul justitiei americane. Pana la lamurirea situatiei, presedintele FR Box, Rudel Obreja, a spus ca forul national va pune in aplicare sanctiunea AIBA, deoarece FRB este afiliata la forul respectiv si obligata sa-i respecte deciziile. Ieri, antrenorul Constantin Voicilas l-a taxat dur pe seful pugilatului autohton intr-o conferinta de presa organizata la Buzau. "Normal, presedintele FR Box ar trebui sa fie inversunat impotriva faptelor savarsite, dar trebuia sa se duca la magazinul respectiv, la securitate, la politie, la cei care au dat actul catre comisia de organizare. Atunci venea inarmat si spunea: acestea sunt faptele, in momentul acesta eu iau decizia. Nu, ca iau decizia pe care a luat-o nu stiu cine de la AIBA, pe care oricum nu o lua fara avizul sau aportul presedintelui FRB", a spus Voicilas, citat de Mediafax. Prezent la conferinta de presa, Bogdan Dinu a povestit din nou varianta sa. "Am ajuns la magazinul Nordstrom cu doi colegi, am urcat la etajul 1, am facut cumparaturi, am coborat la parter, unde se aflau si casele de marcat. Mentionez ca am intrat in magazin cu o plasa in care aveam cumparaturi de la alt magazin. In magazinul in care s-a intamplat incidentul nu erau cosuri, asa ca am luat produsele si le-am pus in sacosa cu intentia de a cobori sa le platim. Am coborat cu unul dintre colegi, iar Gavrila a ramas in urma cu sacosa. Dupa doua minute observ ca e retinut de un bodyguard si dus intr-o camera. Dupa cinci minute e luat si celalalt coleg. Am fost derutat, m-am dus sa vorbesc cu ei, sa vad ce se intampla, mi-au zis cei de la securitate ca au vrut sa fure. Mi-au zis ca pot sa plec, dar am ramas acolo o ora si jumatate pana a venit politia, m-au identificat si pe mine, le-am explicat, am platit produsele si am plecat", a spus Dinu, adaugand ca neintelegerea a fost provocata de reprezentantii magazinului care au anuntat AIBA ca cei trei romani au fost arestati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.