Grupul ecumenic de rugaciune din Parlament organizeaza astazi si maine "Micul dejun cu rugaciune". Aceasta actiune va costa in total 19.000 de lei. Printre invitati se numara Patriarhul Daniel, fostul presedinte Ion Iliescu, presedintii celor doua Ca
Grupul ecumenic de rugaciune din Parlament organizeaza astazi si maine "Micul dejun cu rugaciune". Aceasta actiune va costa in total 19.000 de lei. Printre invitati se numara Patriarhul Daniel, fostul presedinte Ion Iliescu, presedintii celor doua Camere. Potrivit organizatorilor, participantii se vor ruga, vor avea "intalniri de suflet" si vor vorbi despre educatia tinerilor.
Presedintele acestui grup, deputatul PSD Petru Andea, a precizat ca actiunea "Mic dejun cu rugaciune", editia a doua, este una "cunoscuta si obisnuita in multe Parlamente ale lumii" si care promoveaza in viata politica morala religioasa. El a spus ca la acest eveniment sunt invitati sa participe, pe langa parlamentari romani si straini, din Parlamentele din SUA pana in Coreea, si lideri religiosi, precum si reprezentanti ai unor ONG-uri. Petru Andea a adaugat ca la micul dejun de maine dimineata nu vor fi servite doar produse de post. "Micul dejun este ceva simbolic, nu stam sa ne saturam, alta parte din aceasta actiune este importanta", a adaugat senatorul Gheorghe David, membru al grupului ecumenic. Potrivit programului actiunii, Irina Loghin, senator PRM, va interpreta doua cantece religioase, primirea invitatilor se va desfasura pe muzica de camera interpretata de Cvartetul Passion, va canta si corul Divina Armonie, iar participantii vor vizita si Manastirea Cernica si Palatul Parlamentului. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.