"Dar pe mine nu ma poate judeca CNSAS-ul, ci Dumnezeu si apoi voi pentru care am fost trimis aici de catre biserica sa va fiu pastor. Voi sa ma judecati, daca credeti ca mai sunt util si mai aveti ceva bun de invatat de la mine si m-ati iertat, veti
"Dar pe mine nu ma poate judeca CNSAS-ul, ci Dumnezeu si apoi voi pentru care am fost trimis aici de catre biserica sa va fiu pastor. Voi sa ma judecati, daca credeti ca mai sunt util si mai aveti ceva bun de invatat de la mine si m-ati iertat, veti veni si duminica viitoare, va fi catedrala plina. Daca duminica viitoare constat ca mai sunt doar jumatate in catedrala, in acea zi imi voi cere retragerea din Sinod si plec la manastire. Nu ma poate judeca CNSAS-ul pentru ca ma poate judeca vicios. Ma judeca Dumnezeu, constiinta mea", a mai declarat Bartolomeu Anania, fost detinut politic anticomunist. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.