Ionut Mazilu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este gata sa plece de la Rapid daca nu mai este dorit. Atacantul a comentat declaratiile lui George Copos, care amenintase imediat dupa partida cu Unirea Urziceni ca doi sau trei ju
Ionut Mazilu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este gata sa plece de la Rapid daca nu mai este dorit. Atacantul a comentat declaratiile lui George Copos, care amenintase imediat dupa partida cu Unirea Urziceni ca doi sau trei jucatori vor fi dati afara in pauza competitionala din iarna, dar si acuzele pe care i le-a adus antrenorul Mircea Rednic. "Eu am zis ca nu ma simt vizat de spusele lui Copos, dar daca voi fi, n-o sa stau aici cu forta. De fapt, la orice echipa daca nu voi fi dorit nu o sa stau cu forta. E normal. Dar pe mine nu m-a anuntat nimeni nimic. Nu au existat tensiuni intre mine si Rednic", a spus atacantul.
Mazilu a mai spus ca si-ar dori ca suporterii sa incurajeze echipa in loc sa scandeze impotriva conducerii clubului si a antrenorului Rednic. "Tensiune acum e doar intre suporteri si antrenor sau conducere. Pentru noi nu este o mare tensiune. Dar noi ne-am dori sa strige pentru noi, decat sa strige impotriva conducerii. Oricum, nu cred ca o victorie cu Dinamo ar linisti lucrurile. Dar cu cele trei puncte am tine aproape de primele clasate si am ramane in lupta pentru primul loc. Cu Dinamo e un derby pentru ca intotdeauna au fost meciuri frumoase si in plus sunt orgolii mari in joc", a spus Mazilu. Referitor la faptul ca pentru Rapid este mai usor sa joace in deplasare decat pe propriul teren, atacantul a explicat ca acest lucru depinde de tactica adversarilor. "Probabil ca in deplasare avem mai mult spatiu. In Giulesti echipele vin si se apara cu sapte-opt jucatori, iar prima minge o dau in tribuna. In conditiile astea e mai greu sa construiesti acasa", a spus Mazilu. Avansul luat in clasament de CFR Cluj este un lucru normal in opinia fotbalistului. "Sincer, nu ma surprinde, pentru ca au o echipa buna, au un joc bun, iar noi ne-am impiedicat in meciuri unde trebuia sa luam puncte mai multe", a afirmat Mazilu.
Boya: "Titlul este posibil"
Atacantul camerunez, care este refacut suta la suta dupa o accidentare mai veche, nu crede ca va fi titular in partida cu Dinamo de duminica. "Eu vreau mai intai sa ma pregatesc bine, sa joc putin, si apoi antrenorul va decide daca sunt gata sa evoluez 90 de minute", a spus Pierre Boya. Acesta este optimist in ceea ce priveste sansele echipei giulestene la castigarea campionatului. "Cei de la CFR joaca foarte bine. Se vede ca sunt foarte increzatori in fortele lor. Nu le e frica de nimic si cand joci fotbal asa poti sa obtii orice. Astfel ai mai multe sanse sa castigi. Noi vrem acum sa terminam cat mai bine turul de campionat, iar dupa intrerupere sa revenim si sa urcam mai sus. Totul e posibil, pentru ca mai sunt foarte multe meciuri de jucat. CFR are cu 10 puncte mai mult decat noi, va fi dificil, dar este posibil", a precizat Boya. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.