Fostul international de tineret, George Curca, inaugureaza vineri un restaurant si un centru de distractii pentru copii, ce se va numi Kiddy Dady. De afacere se vor ocupa sotia si mama jucatorului. AFACERE. Complexul se va intinde pe o suprafata
Fostul international de tineret, George Curca, inaugureaza vineri un restaurant si un centru de distractii pentru copii, ce se va numi Kiddy Dady. De afacere se vor ocupa sotia si mama jucatorului. AFACERE. Complexul se va intinde pe o suprafata de aproximativ 450 metri patrati, dintre care 300 de metri patrati vor fi destinati locului de joaca pentru copii. Intreaga investitie se ridica la suma de 60.000 de euro, insa George Curca, care evolueaza la farul Constanta, marturiseste ca investitia conteaza mai putin in comparatie cu fericirea baiatului sau, David, in varsta de 2 ani. De afacere se vor ocupa sotia fotbalistului, Mihaela - fosta vedeta play boy, si mama acestuia, jucatorul fiind ocupat cu cantonamentele echipei de pe litoral.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.